Bygg

Badrumsrenovering

Vi på Mr.Hygien AB erbjuder dig ett helhetskoncept för din badrumsrenovering i Stockholm och Örebro med omnejd.

Hos oss får du ett nyckelfärdigt badrum till fast totalpris, du vet vad din badrumsrenovering kommer kosta innan vi kör igång. Vi både ritar upp ditt badrum i 3D samt gör ett hembesök, allt helt kostnadsfritt. Hos oss får du bra service med engagerad personal som är specialister på badrumsrenovering.

Hos oss får du en lokal, skicklig totalentreprenör som tar hand om din badrumsrenovering på ett helhetssätt, och ser till att du som kund inte behöver tänka på alla detaljer under arbetets gång. Efter badrumsrenoveringen får du 10 års garanti på arbetet, samt 2-15 års garanti på inredningen beroende på vilken leverantör du väljer.

Vi gör din badrumsrenovering i Stockholm och Örebro med omnejd, ser till att du vet vad allt kostar hela vägen samt är ni är nöjda med ert nya badrum när vi är klara.

Professionell köksrenovering

Vi kan hjälpa er att förverkliga drömmar och idéer om det perfekta köket och ser till att arbetet blir ordentligt utfört ända från grunden.

Under projektets gång har ni kontakt med en av våra projektledare som ser till att arbetet genomförs efter behov och önskemål. Vi har även möjlighet att hjälpa till med ritningar på det nya köket samt plocka fram moderna och funktionella lösningar anpassade för er.

För att kunna pressa priserna på er köksrenovering erbjuder vi alltid rimliga timkostnader och samarbetar därtill även med flera leverantörer som erbjuder oss kvalitativt material till rättvisa priser. För oss är det viktigt att alltid kunna bidra med professionella tjänster till rätt pris så att ni kan få ut maximalt genom er befintlig budget.

Låt oss köpa in material samt produkter via våra leverantörer så kan vi tillsammans se till att dra ner på kostnaderna. Givetvis får ni garanti på allt.

Nybyggnation & Renovering

Vi utför alla typer av renoveringar, om – och tillbyggnader samt nybyggnation. Vi kan även hjälpa dig med helentreprenad, då vi samordnar de hantverkare som behövs till just ditt projekt.

Fasadputs

Vi putsar din fasad och utför putsrenoveringar både utvändigt och invändigt, allt från traditionell spritputs till modern slätputs. Vi arbetar både med putspump och för hand på klassiskt vis.

Murning

Vi utför de flesta arbeten inom murning. Allt från renovering av din skorsten till murning av ditt nya hus.

Stenläggning

Vi utför alla sorters stenläggningsarbeten allt från uteplatser och gångar till garageuppfarter och murar.

Målning

Mr.Hygien AB utför alla typer av målningsuppdrag i Stockholm.